Ingyenes hallásvizsgálat Cochlear implantátumok Baha

Nyomtatás Aqua+ vízi kiegészítő ajándékba!

Különleges ajándékkal kedveskedünk Nucleus 6 beszédprocesszort használó ügyfeleinknek!
Minden kedves Ügyfelünket, aki 2014. január 1-jétől 2014. december 31-ig Nucleus 6 típusú beszédprocesszort kapott, megajándékozunk 1 csomag Aqua+ vízi kiegészítővel.
Önnek is Nucleus 6-os beszédprocesszora van? Jelentkezzen munkatársainknál és vegye át az ajándék Aqua+ csomagot!

 

Kit érint?


Minden ügyfelünket, aki 2014. január 1-jétől 2014. december 31-ig Nucleus 6 típusú beszédprocesszort kapott.

 

Mi az ajándék?

 

Egy csomag Aqua+ vízi kiegészítő, melynek köszönhetően egy teljesen új dimenzió nyílik meg a vízi tevékenységekben.

Az új Aqua+ rugalmas, vízálló tok, mely egyszerűen ráhelyezhető a fül mögött viselt beszédprocesszorra. Speciálisan kialakított vízálló tekercse csatlakozik a tokban lévő beszédprocesszorhoz. Ez a legbiztonságosabb, legdiszkrétebb és legkényelmesebb megoldás a piacon (nincs szükség zavaró kiegészítő alkatrészekre vagy vezetékekre).

„Az Aqua+ megjelenésével ügyfeleink hozzájuthatnak a világon első fül mögött viselt vízálló cochleáris implantátum rendszerhez és élvezhetik letisztult, rugalmas formájának előnyeit, ami teljesen egyedülállóvá teszi ezt a terméket”, mondta Richard Brook, a Cochlear EMEA elnöke. „Mivel az Aqua+ a beszédprocesszor viselése közben is lehetővé teszi az úszást és a víz alá merülést, a termék végérvényesen megváltoztatja a cochleáris implantátum használóinak viszonyát a vízhez.”

További részletes információért keresse munkatársainkat!

 

Hogyan kaphatja meg az Aqua+ csomagot?

 

  1. Jelentkezzen a Cochlear Tudásközpontban! Kérj időpontot a +36 1 269 53 67-es telefonszámon, vagy a cochlear.budapest@amplifon.com e-mail címen keresztül. Hozza magával a műtéti zárójelentést, illetve Nucleus 6 beszédprocesszorát és Nyilvántartási könyvét!
  2. Vegye át az ajándékot kollégáinktól!
  3. Készítsen fényképet és/vagy videót az Aqua+ használatáról és juttassa el munkatársainknak, hogy másokkal is megoszthassuk a fantasztikus élményt!

Fontos! Az Aqua+ ajándékcsomag kizárólag a fenti feltételek teljesülése esetén vehető át.

 

Tekintse meg az Aqua+-ról készült videót ITT.