Ingyenes hallásvizsgálat Cochlear implantátumok Baha

Nyomtatás Magyar nyelven is elérhető a Baha mobil alkalmazás

 

A Baha termékcsoport BP100 és BP110 típusához immáron magyar nyelven is elérhető a mobil készülékre telepíthető alkalmazás. Segítségével számos, a mindennapi használat során felmerülő kérdésekre adott válaszok és tanácsok segítik a jövőben ügyfeleinket.

A Bevezető menüben megtalálható naprakész Útmutató, fejezetre bontva; valamint a gyakori kérdések mellett megjelenik a gyermekre vonatkozó hasznos tippek és leírások. Elengedhetetlen továbbá a Beállításokra, Elemekre, Tisztításra és Telefon használatra vonatkozó összefoglaló és jól áttekinthető képekkel és ábrákkal ábrázolt menüpont.

Az általános és naponta előfordulő témakörökön túl az Utazáskor, MRI beavatkozáskor és esetleges Balesetek esetén kapunk tanácsokat az alkalmazáson keresztül, melyet esetenként  videófelvétel is szemléltet.

A Hibakezelés menüpontban pedig egy ellenőrzőlista áll rendelkezésünkre, mellyel könnyedén választ kapunk a hibajelenség azonosítására. Ezt követően pedig megoldási javaslatot és útmutatást is találunk, követve az instrukciókat.

Az alkalmazás a hét minden napján 24 órás "asszisztensünk", aki azonnali visszajelzést ad számunkra a hibakezeléstől egészen az utazás során hasznos tanácsokig.

A Baha Mobil alkalmazás letöltését segítő QR-kód pedig mindenki számára elérhető:

Amennyiben kérdése merülne fel, a Cochlear Tudásközpontban az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére:

Cochlear Tudásközpont

Cím: 1062 Budapest, Andrássy út 74.

E-mail cím: cochlear.budapest@amplifon.com

Telefonszám: +36 20 339 6497