Ingyenes hallásvizsgálat Cochlear implantátumok Baha

Nyomtatás Cochlear megoldások

A Cochlear vállalat háromféle hallásrendszert kínál a felhasználóknak:

 

Nucleus cochleáris implantátumok
A Nucleus implantátum családot úgy tervezték, hogy csökkentse a műtéti behatolást és a vele járó, a kényes cochleát érintő, sebészeti traumát. Ez egy vékony, lapos és rugalmas implantátum, melynél csak minimális mértékben van vagy egyáltalán nincs is szükség a haj leborotválására.

A Nucleus implantátumoknak ütésálló titánium tokjuk van, ami körbeveszi, lezárja és óvja az implantátum belsejében lévő alkotóegységeket.

A Nucleus implantátum eltávolítható mágnessel rendelkezik, ez lehetővé teszi az MRI vizsgálatot 1,5 Tesla értékig. Az MRI gyakran használt orvostechnikai módszer sérülések és egészségi állapotok több fajtájának diagnózisához. A legtöbb emberen élete során végeznek MRI-vizsgálatot.

A Nucleus® rendszer a telemetriás idegi válasz (NRT) lehetőségét kínálja. Az NRT minden Nucleus® cochleáris implantátum szerves része.

A Cochlear legújabb fejlesztésű implantátuma a Nucleus 5.

 

Hybrid implantátumok
A Cochlear Hybrid egy olyan hallás rendszer, melyet kifejezetten a nagyfokú-súlyos, magas frekvenciás hallásveszteségre fejlesztettek ki.
A hangot egy kombinált, cochleáris implantátum és hallókészülék technológiából álló eszköz juttatja el a felhasználóhoz.

 

BAHA hallásrendszerek
A Baha® (Bone Anchored Hearing Aid) rendszer egy beültethető, csontba horgonyzott hallássegítő rendszer azok számára, akiknek nem nyújt megfelelő megoldást a légvezetéses hangfeldolgozók alkalmazása, illetve akiknek a nem beültetett csontvezetéses eszközök kényelmetlenek és hatástalannak tűnnek.