Ingyenes hallásvizsgálat Cochlear implantátumok Baha

Nyomtatás A Cochlear a világban

Cochlear COCHLEAR - Piacvezető az innovatív, beültethető hallásrendszerek terén

Az ausztrál Cochlear cég közel öt évtizede elsőként lépett a cochleáris implantátumok tudományának útjára. Graeme Clark professzor és a Cochlear™ a 60-as években közösen fejlesztették ki ezt a megoldást és azóta is folyamatosan zajlik a fejlesztése és tökéletesítése, hogy mindig eleget tudjanak tenni a kor kihívásainak.

A Nucleus® készülékeket Ausztráliában, Sydney-ben fejlesztik, tervezik és gyártják. A Cochlear™ Európai Kirendeltségét 1982-ben hozták létre a svájci Bázelben.

Az elmúlt 3 évtizedben több mint 200.000 embernek nyújtották át a hallás ajándékát, köztük több tízezer gyermeknek a világ 100 országában. A vállalat jelenleg több, mint 70%-os részesedéssel bír a cochleáris implantátumok piacán.

A Cochlear jövőképe összekapcsolni az embereket a hangok világával életminőség javító megoldásokkal. Mint a régió piacvezető szereplője folyamatosan fektetnek be a szolgáltatások és a termékek fejlesztésébe, így a legmagasabb minőségű kiszolgálást tudjáuk nyújtani ezen a területen.

Termékeiket egy egész életre gyártják. Amikor a Cochleart választja, akkor egy életre szóló partner mellett dönt, letéve voksát a minőségi hallás mellett, ma, holnap és mindörökre.